Privatleasing kræver begrænset vedligeholdelse

Alle mennesker prioriterer forskelligt, og vi har også forskellige interesser og evner, så derfor kan ingen forudse, hvad der er praktisk for netop din situation. Visse mennesker har hverken grønne fingre eller lyst og tid til at passe og pleje en have, så de undgår boliger med have eller de ansætter gartnere til at passe haven. På samme måde gælder det biler, idet mange har biler som hobby og fritidsinteresse, så de læser bøger om biler samt skiller bilens dele ad i tide og utide, så den altid er velsmurt med fungerende dele. Andre har ikke evner, tid eller lysten til at få beskidte fingre, så man får normalt serviceværkstedet til at klare eventuelle reparationer og eftersyn på bilen. I sådanne tilfælde vil man ofte kunne få mest gavn af at foretage privatleasing af bil, idet man dermed slipper for at skulle tage sig af alt det tekniske på en bil. En bil skal bare være i orden hver eneste dag, så man på en nem og komfortabel måde kan klare sit transportbehov, og ved at anvende privatleasing opnår man mange fordele, og man slipper for at skulle bruge tid og energi på, at bilen får de nødvendige eftersyn og reparationer.

Fordele med privatleasing

Der er mange fordele ved privatleasing samt enkelte ulemper. Såfremt man sagtens kan overskue sit kørselsbehov som uændret for de næste 4-5 år eller mere, så kan det økonomisk set bedre betale sig at købe en ny bil kontant eller på afbetaling frem for leasing, men i alle andre henseender er der kun fordele ved at fortage privatleasing. Fordelene er følgende:

  1. Ingen risiko for værditab ved salget af bilen
  2. Nemmere at opstille et budget for bilens drift
  3. Slipper for udgifter til service og reparationer
  4. Man kan gratis skifte til en anden type bil når som helst
  5. Man kan nemmere få råd til at køre i en dyr luksusbil
  6. Man skal ikke have kapital bundet i bilen

Konklusion om privatleasing

Der er således mange flere fordele med privatleasing end ulemper, så det afgørende spørgsmål er derfor, om man er villig til at betale en smule ekstra hver måned for at have adgang til en nyere luksusbil til et fast månedligt beløb, hvor man ikke skal forvente nogen uventede udgifter. Denne sikkerhed er behagelig for mange familier, hvor man har et lavt rådighedsbeløb. Det er eksempelvis meget sejt at komme kørende og vise familie og venner sin spritnye Aston Martin, som der ikke findes mange eksemplarer af i Danmark. Efter et par år kan man så udskifte denne til en ny bil, som er moderne om et par år. Dette er både nemt og muligt på grund af den rimelige månedlige leasingydelse, som altid sikrer dig en topmoderne bil. Da udgifterne til privatleasing afhænger af bilens nypris, så kan man altså lease en relativ billig bil for meget lave beløb. Hvis man besøger bilforhandlerkæden Hyundai, så kan man her finde nye biler til alle mulige behov i et konkurrencedygtigt prisleje. Man betaler normalt 10 % af bilens pris i engangsydelse og derefter 1 % af bilens nypris om måneden i leasingydelse, så hvis man har set sig varm på en ny smart Hyundai i20 til 120.000 kr., så vil den ikke koste meget over 1.000 kr. om måneden i leasingydelse. Se mere om Hyundai privatleasing her.  Man skal selv blot betale forsikring, ejerafgift og brændstof, og derved gør privatleasing det muligt, at man kan komme frem med stil for små beløb hver måned.

 

Billede: Kroiz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *