En brugt Audi A5 giver meget bil for pengene

Mange drømmer om en komfortabel stor luksusbil, så det kan komme rundt med stil fremover enten som en præsentabel firmabil eller som privat familiebil, og et af de bedste mærker på markedet er Audi, der har modeller lige fra de små A1 til de store A8. Den gennemsnitlige familiebil er den dejlige Audi A4, men storebror hedder A5, og den er altså lidt større og bedre til flere formål, men den koster stadig over 500.000 kr. fra ny. På Audis hjemmeside kan man dog finde en del nyere biler, og en brugt Audi A5 kan her købes i ny stand for lidt mere end 400.000 kr. Det skyldes Audis nye internationale koncept AAP, der står for Audi Approved Plus.

 

Konceptet AAP

En brugt Audi A5 med AAP koster måske lidt mere end en tilsvarende brugt Audi A5 uden betegnelsen AAP, men man får virkelig noget for merudgiften til AAP, idet man reelt får en ny bil endda på samme vilkår og garanti. Kort sagt vil et normalt bilkøb uden AAP kunne give bilejeren søvnløse nætter, såfremt der efter kort tid vil opstå uventede problemer med bilen, der kan koste over 50.000 kr. eller mere at få udbedret såsom en defekt kobling, motor eller gearkasse. Når man køber bil med AAP kan man slappe af og nyde sin bil uden at få uventede udgifter i de næste fire år, da Audi betaler for uventede problemer med bilen, hvis uheldet skule ske. Med AAP får man fuld garanti fra Audi i de første to år efter købet, og efter denne periode får man så en gratis serviceaftale på bilen, der også løber i to år, eller indtil bilen har rundet 40.000 km kørsel i alt. Serviceaftalen er yderst dækkende, da man gratis kan komme ind på Audis specialværksted og få givet bilen de nødvendige eftersyn, og som en ekstra bonus får man fri autohjælp i hele Europa med i aftalen. Med andre ord er man altså totalt dækket ind overfor uventede udgifter på bilen, således man egentlig har at gøre med en helt ny bil. Før bilen har fået opnået betegnelsen AAP har Audi nemlig i forvejen nøje gennemgået bilen og sikret sig, at bilen kun indeholder originale bildele, og at alting fungerer 100 % korrekt, således bilen opfører sig som en helt ny bil blot lettere tilkørt.

 

Fordele med en brugt Audi A5

Når man køber en brugt Audi A5 får man dels en rummelig luksusbil enten i todørs Coupé-udgave, todørs Cabriolet-udgave eller i en noget større femdørs Sportback-udgave. Eb Audi A5 er yderst velegnet som et rullende lydløst kontor som en præsentabel firmabil, og desuden er der plads til hele familien i bilen. Audi A5 står for styrke, elegance, komfort og luksuriøsitet, der giver en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Billede: Anik Shrestha