God økonomi med en brugt Audi A1

Generelt set er biler en dyr investering, da alle biler taber værdi hvert eneste år, uanset hvor meget man kører i denne. Imidlertid kan vi bare ikke undvære en bil til at klare hverdagens transportbehov, og det gælder både i private hjem såvel som i virksomhederne. Hvis man gerne vil have mest bil for pengene, så bør man vælge en lille bil i god kvalitet, og en brugt Audi A1 kan for manges vedkommende muligvis være det perfekte bilkøb. Audi er nemlig dels kendt for at levere kvalitetsbiler til rimelige priser, og den mindste Audi A1 kan man anskaffe sig fra ny fra 220.000 kr. og opefter.

Fordele ved at købe brugt

Man kan købe en brugt Audi A1 noget billigere end nyprisen, men fidusen er så, at man hos Audi kan finde udvalgte modeller af brugte biler, hvor man får en brugt bil, der leveres med fuld garanti som en ny bil. Audis nye ordning hedder AAP, der står for Audi Approved Plus, og her er der reelt tale om nyere biler i perfekt stand, der opfører sig som helt nye biler. Man kan således købe en brugt Audi A1 væsentligt billigere end bilens nypris, men man får en bil, der typisk kun er 1-2 år gammel og blot er lettere tilkørt med få tusinde km. Audi har gennemtesten bilen og sat den i perfekt stand, således man får fuld garanti og sikkerhed på bilen, og dermed forsvinder de betænkeligheder, man normalt altid før har forbundet med køb af brugte biler.

AAP garantiordningen

Man kan derfor gøre en god handel, idet man reelt får en ny Audi men kun betaler prisen for en brugt Audi A1. På Audis hjemmeside kan man finde den samlede oversigt over brugt Audi A1 biler, og de leveres alle med 2 års fuld garanti samt en 2 års serviceaftale. Dermed er man sikret mod uventede udgifter på bilen, da Audi dækker alle eventuelle omkostninger i garantiperioden både til reservedele og arbejdsløn. Det er meget usandsynligt at bilen skulle få udgifter til udskiftning af motor, gearkasse, differentiale, elektrisk system og lignende kostbare reparationer, da Audi nemlig forinden grundigt har gennemgået bilen for fejl og mangler, således alle slidte og defekte bildele er udskiftet med nye originale reservedele. Uden denne form for garantiordning kan man derfor ved køb af en brugt bil uden AAP ordningen risikere at bilen kan få uventede udgifter til dyre reservedele, der desuden kan koste mange penge at få monteret. Man skal derfor nøje overveje priser og muligheder, før man beslutter sig for den rette bil til formålet. En Audi A1 kan være et oplagt valg af en økonomisk bil i høj kvalitet, da der er tale om en kompakt hverdagsbil, der effektivt forener bilens sportslige køreegenskaber med et elegant og stilrent design. Bilen er derfor et godt valg til en praktisk bybil eller som familiens anden bil. Bilen har en vaks og brændstoføkonomisk turbomotor, der kører langt på literen, og bilen har tilmed markedets billigste afgifter til staten. Man bør give bilen alle de regelmæssige eftersyn fremover, således man skal udskifte bildele mindst muligt. Dermed opnår man lave driftsudgifter på bilen hver måned, men man har stadig en god bil til sit transportbehov.