Realiser drømmen med en brugt Audi TT

De færreste har råd til at købe en helt ny sportsvogn, selvom de fleste drømmer om denne mulighed. Måske kan løsningen være en brugt Audi TT, idet man faktisk på Audis hjemmeside kan finde en brugt Audi TT til nedsat pris. Alligevel er der reelt tale om helt nye biler både hvad angår stand, egenskaber og udseende.

Man kan faktisk finde en brugt Audi TT til omkring 500.000 kr. og opefter, og bilen kan både købes kontant, på afbetaling eller ved hjælp af leasing, så den månedlige ydelse kommer derfor ned på et meget realistisk niveau for de fleste. Tidligere kunne det være risikabelt at ofre så mange penge på en brugt bil uden garanti, da der kunne være skjulte problemer på bilen, som man ikke ville bemærke i begyndelsen, men som hurtigt kan give den nye bilejer dyre værkstedsregninger. Nu tilbyder Audi sine købere en ny og meget dækkende forsikring, der hedder AAP, der står for Audi Approved Plus.

Konceptet AAP

Audi giver nu sine kunder en helt enestående garanti med AAP konceptet, der i øvrigt er gældende overalt i Europa. Visse nyere biler bliver fuldstændigt kontrolleret på Audis specialværksteder, og eventuelle defekte eller uoriginale komponenter bliver udskiftet til nye og originale Audi dele, således bilen nu fremstår helt i topklasse, og alt er 100 % i orden og velfungerende. Man kan derfor med sindsro anskaffe sig disse biler uden at spekulere på store omkostninger til sammenbrud på dyre dele i bilen, da Audi derforuden giver hele 2 års garanti på bilen ligesom ved salg af nye biler, og man får desuden en dækkende serviceaftale med i købet, der kører i 2 år, eller til bilen har kørt 40.000 km. Alle uventede skader og reparationer betales 100 % af Audi, således bilejeren ikke kommer til at skulle betale for disse udgifter, og der medfølger endvidere fri vejhjælp overalt indenfor Europas grænser.

Hvorfor vælge en brugt Audi TT?

En brugt Audi TT kunne være et glimrende valg, hvis man især er til fart, luksus og komfort, og Audi TT er en sjov og velkørende sportsvogn i et stilrent og sportsligt design. Den kan både fås en traditionel coupé-udgave med fire sæder samt som en roadster-udgave med canvas-kaleche og to sæder. Bilen er en kendt klassiker, der har været på markedet i mere end 15 år, og modellen er bedre end nogensinde før. Man kan altså både anvende bilen til normal familiekørsel samt i sit job, og man kan køre stærkt på motorvejene. Man vækker altid opsigt, når man kommer omkring med en Audi TT, da den kommer med en potent motor, og bilen har både høj acceleration, et godt vejgreb, et stilrent design samt meget høj kørekomfort, så alle ingredienserne er til stede for at få en køreoplevelse i særklasse. Sidst og ikke mindst så er en brugt Audi TT ikke specielt meget dyrere end andre biler i samme klasse, så bilen er et godt valg til de fartglade.