Undgå reparationer og service ved at lease bil

En bil er efterhånden blevet en genstand i hverdagen, som er blevet helt uundværlig i de fleste husstande, da bilen nemt og bekvemt bringer os til skole, arbejde, indkøb, fritidsaktiviteter, ferieture og meget mere.

Bilen giver os frihed og uafhængighed, da offentlig transport kun dækker det mest basale transportbehov i Danmark. Alle bilejere er klar over, bilen er en udgift hvert eneste år, og man må forvente disse udgifter på bilen:

  1. Udbetaling på bilen
  2. Månedlige afdrag på bilen
  3. Regelmæssige udgifter til service og vedligeholdelse
  4. Udgifter til eventuelle reparationer
  5. Værditab på bilen ved salg
  6. Handelsomkostninger på bilen ved salg
  7. Udgifter til staten på grønne afgifter/vægtafgift
  8. Udgifter til forsikring af bilen
  9. Udgifter til brændstof

Leasing giver sikkerhed og tryghed

De ovennævnte udgifter på bilen kan man ikke helt undgå, men der findes en mulighed for at reducere udgifterne og samtidigt opnå en fast udgift hver måned på disse udgifter, så man ikke modtager uventede store regninger på budgettet til service på bilen eller på dyre reservedele, såfremt bilen har brug for ny motor, kobling, gearkasse, differentiale, elektrisk system eller andre dyre bildele på grund af slitage.

Ved at lease bil i stedet for at købe bil kan bilister stadig have råderet over en bil i hverdagen, men man vil opnå mere sikkerhed og tryghed i budgettet, da man nøjes med at betale en fast ydelse hver måned til leasingselskabet, så man derved slipper for uventede udgifter på bilen. Så kan man sove roligt om natten, og man kan endda tillade sig hvert år at skifte til en helt ny model, som måske er mere passende til jeres transportbehov, og bilejere vil få store udgifter, hvis de ønsker at udskifte bil hvert år, som langt vil overstige prisen på at lease bil.

Mange bilister foretrækker at have adgang til en nyere bil, som bare kører, når man skal af sted, og hvis bilen trænger til reparationer eller service, så klarer leasingselskabet den opgave.

Hvor skal man lease bil?

Man kan i dag lease bil hos alle de større autoriserede autoforhandlere, og der findes også banker og leasingselskaber, der kan tilbyde leasingløsninger på biler til både private og firmaer. Som bilist bør man ikke springe på det første og bedste tilbud, da der hersker stor konkurrence på området for leasing af biler, så man bør sammenligne de forskellige tilbud, før man vælger en model.

Man bør være opmærksom på, der kan være store forskelle på leasingselskabernes tilbud og vilkår, og for tiden er bilforhandleren Hyundai ét af de bedste steder at lease bil, da man her ikke binder sig længere end for 12 måneder på leasingkontrakten, og man slipper med en engangsydelse på kun 9.995 kr. på alle biler.

Den månedlige ydelse svarer til bilens pris, og hos Hyundai er priserne på bilerne yderst konkurrencedygtige med det øvrige bilmarked, så man kan ofte lease små personbiler fra 1.000 kr. om måneden og opefter.

En mellemstor personbil såsom Hyundai i30 kan fås som både som sedan eller stationcar og med både benzin eller dieselmotor, og leasingprisen starter på kun 2.695 kr. pr. måned for denne model, så alle kan nemt finde en passende bil til familiens behov.