Spændende nye reservedele til Audi A3

Audi er jo indbegrebet af kvalitetsbil, og mange drømmer om at have råd til en lækker Audi, som jo er kendt for deres eksklusive kvalitet men temmelig høje priser i samme niveau som Mercedes og BMW. Vi er klar over, at kvalitet koster, og derfor har mange bilister valgt de populære men mindre og billigere Audi modeller A2 og A3, som kun er lidt mindre end A4 og A6 modellerne. Mange bilister har forskellige behov og krav til deres bil, idet man gerne vil give sin bil et personligt præg med både farver og indretning. Tidligere måtte man hen og købe uoriginale dele, for at opfylde dette behov, men nu kan man hos Audi købe spændende nye originale reservedele til Audi A3, og man kan på Audis hjemmeside se hele udvalget og priserne på dette tilbehør. Audi A3 findes i udgaverne Sportback, Limousine samt Cabriolet, og til alle disse modeller findes disse reservedele til Audi A3:

  • En fartpilot
  • Solskærme
  • Vindafviser til Cabriolet
  • En køletaske

Beskrivelse af de nye reservedele til Audi A3

Fartpiloten sørger for at holde den ønskede hastighed konstant, og desuden kan omfatter systemet et aktivt bremseindgreb, som træder til under kørsel ned ad bakker. Man kontrollerer fartpiloten med en separat arm på rattet, og prisen for fartpiloten er under 5.000 kr. inkl. Moms. Desuden kan man nu få et sæt med 3 praktiske solskærme til sin Audi A3, som passer præcist til bilens bageste sideruder samt bagruden. Disse solskærme er meget nemme at montere samt afmontere. Til Cabriolet modellerne findes en ny vindafviser, som effektivt modvirker træk i kabinen. Sidst men ikke mindst har Audi i deres supplement fremstillet en smart elektrisk køletaske på12 liter, og den kan køle 20 grader under omgivelsernes temperatur. Køletasken virker ved 12V, så den skal blot tilsluttes cigarettænderstikket i bilen.

Generelt om reservedele

Originale reservedele koster ofte lidt mere end uoriginale reservedele, og dette findes der en god undskyldning for. Det er altid nemmere og billigere at kopiere andres produkter, da man sparer udviklingsomkostningerne, og man tager ikke hensyn til de helt nøjagtige specifikationer og dimensioner, hvorved man med visse reservedele opnår en mere mangelfuld ydelse. Nogle gange vil de kun give irritationer, men andre gange kan det være katastrofalt for bilens ydeevne, såfremt man har købt billige uoriginale reservedele til sin bil, som fremover ikke har samme bremseegenskaber eller styreegenskaber som oprindeligt fra fabrikkens side, såfremt man har købt uoriginale dæk, bremseklodser, bremseskive, fælge eller andre afgørende dele på sin bil. Køber man uoriginale dørmåtter eller andre dele, som ikke er afgørende for bilens egenskaber, så vil man nok højst komme til at få an anden finish end den oprindelige stil fra Audi side. Ved at købe originale reservedele kan man også være sikker på, at delene arbejder godt sammen med bilen og passer perfekt til denne, og den slags kan man ikke altid være sikker på er gældende, når man køber uoriginale reservedele.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *