Hold din Audi i topform med en serviceaftale

De fleste bilforhandlere kan tilbyde en serviceaftale for nye bilkøbere, men ikke mange andre forhandlere kan gøre det så omfattende som Audi. Prisen på Audi service er ikke højere end for andre biler, men dækningen er noget bedre, men dette skyldes muligvis, Audi er klar over, at deres biler kan køre flere km uden problemer end de fleste andre biler. Audis biler er generelt produceret af kvalitetsmaterialer og sammensat på en unik og velfungerende måde, der giver bilisterne køreglæde og komfort i mange år. Men både Audi og alle andre biler slides under kørslen, så derfor skal bilerne efter et vist antal km eller mindst hvert andet år ind til et eftersyn, hvor man gennemgår bilen og får rettet eventuelle fejl. Mange tegner en serviceaftale for flere år ud i fremtiden, og dertil betaler man en fast pris hver måned for dette serviceabonnement, således man nøje kender sine udgifter til bilens eftersyn.

Anvend kun autoriserede værksteder

Der findes mange gode værksteder overalt i Danmark, hvor dygtige mekanikere gennemgår forskellige typer biler og retter fejl og mangler herunder olieskift samt tjek af remme og filtre i bilen. Men man kan sjældent være ekspert på alle typer biler især ikke de helt nye biler med avanceret elektroniksystem til alle bilens mange faciliteter. Det kan derfor medføre uheldige omstændigheder, såfremt man lader en almindelig dygtig mekaniker foretage den normale Audi service, som trods alt kræver faguddannet personale samt et værksted med specielt Audi udstyr. Hos det autoriserede Audi værksted finder man en servicepartner, og her arbejder man udelukkende med Audi, så derfor kender de til teknikken og mekanikken på disse nye biler ned til mindste detalje. Audis fagfolk bliver løbende uddannet efter et internationalt uddannelsesprogram, således man trygt og sikkert kan få bilen efterset på alle autoriserede Audi værksteder.

Ekstra fordele med Audi service

De fleste andre bilforhandlere kan tilbyde nogenlunde samme vilkår og betingelser til deres biler, så hvad specielt er der ved Audis serviceaftale? Et besøg på et autoriseret Audi værksted garanterer bilisterne følgende fordele:

  • Bilen bliver grundigt gennemgået ved en dialogmodtagelse, og bilen gennemgås grundigt af en servicetekniker sammen med dig. Du får udførligt besked på alle nødvendige reparationer og en fast pris på dette.
  • Bilens systemer bliver opdateret, da en Audi i dag er fyldt med avanceret elektronik og mekanik der regelmæssigt opdateres. Man anvender speciallavet værktøj, særligt uddannede teknikere og avancerede diagnosetestere kun til Audi biler.
  • Man tjekker bilen efter Audis internationale serviceprogram, der indeholder mere end 40 kontrolpunkter.
  • Man anvender udelukkende originale Audi dele med original garanti
  • Gratis mobilitetsservice og vejhjælp overalt i Europa med hjælp indenfor 24 timer, hvor bilen repareres på stedet eller bugseres til et Audi værksted, hvor bilen repareres indenfor 24 timer. Kan Audi alligevel ikke klare dette indenfor tidsfristen får man gratis en lånebil i op til 5 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *