Nem vedligeholdelse af brugt Audi Q3

Visse biler kræver mere vedligeholdelse end andre, og hvis man gerne vil have samme bil i flere år fremover, så bør man lede efter en bil af høj standard, der både er rummelig, praktisk og præsentabel. Hvis man gerne vil have meget bil til prisen, så kunne en brugt Audi Q3 være et godt bud på en allround bil, der både kan bruges som firmabil eller som familiebil. En Audi Q3 er både kompakt men samtidigt rummelig, idet der er tale om en SUV i et stilrent og ungdommeligt design. Denne type bil har alle Audis fordele, og det betyder nem vedligeholdelse og lang levetid, hvis man blot sørger for regelmæssige eftersyn på bilen. På Audis hjemmeside kan man faktisk finde et udvalg af brugt Audi Q3, der alligevel har samme egenskaber som nye biler men til en nedsat pris, da disse biler er Audi Approved Plus (AAP).

Fakta om AAP

AAP er Audis blåstempling af en lettere brugt bil, således at købere uden betænkeligheder kan anskaffe sig denne bil uden at kunne se frem til nogen former for uventede udgifter på grund af defekte eller slidte bildele, hvilket jo altid har været bilkøbernes mareridt. Hvis man derfor køber en brugt Audi Q3 med AAP, så får man dels 2 års fuld garanti på bilen ligesom ved køb af en ny bil, men derudover får man altså en 2 års serviceaftale med i købet, men den udløber måske før tiden, hvis bilen kommer op på mere end 40.000 kørte km. Biler med AAP betegnelsen er grundigt efterset af Audis egne special uddannede mekanikere, og de sørger for at bringe bilen i topform, idet alt fra A-Z efterses, og eventuelle slidte eller defekte dele samt uoriginale dele udskiftes til nye og originale dele, så bilen igen er som ny. Disse biler er ofte langt under 2 år gamle og har kun kørt få tusinde km, så der er reelt tale om nye men lettere tilkørte biler, der har nøjagtig samme egenskaber som en helt ny bil. Man får desuden fri autohjælp med i pakken, når man køber en brugt Audi Q3 med AAP, og autohjælpen dækker overalt i Europa, såfremt man strander med en sammenbrudt bil. Derfor er man med andre ord dækket totalt ind og forsikret mod uventede udgifter på bilen i de kommende år, så man trygt kan købe en brugt Audi Q3.

Hvorfor vælge en brugt Audi Q3?

En ny Audi Q3 koster i området 400-600.000 kr., hvorimod man kan få tilsvarende bil som lettere brugt måske 5-20 % billigere. Man mister faktisk ingenting ved at købe en brugt Audi Q3, der stadig er i topklasse som en ny bil, så dermed kan man spare en del penge. Man kan sagtens få de billige billån til køb af en brugt Audi Q3, hvor renten kan komme helt ned under 1 % om året, da renteniveauet for tiden er ekstremt lavt. En brugt Audi Q3 kan være et praktisk valg, da man jo får en gennemtestet tysk bil, så man får en bil med lang holdbarhed samt mange kilometer i sig. Derudover har den alle de klassiske Audi-egenskaber som er:

  • Høj kørekomfort og køreglæde
  • Gennemført og elegant design
  • Maksimal sikkerhed med 5NCAP stjerner)
  • En luksuriøs kabine
  • En fornuftig brændstoføkonomi
  • En rummelig bil med god plads i bagagerummet